PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIA ALKALMAZÁSA A HÉTKÖZNAPOKBAN

Mánesterápia alkalmazásaSzámos esetben a mozgás hiánya, a helytelen táplálkozás, a méreganyagok felhalmozódása, a vitamin pótlás hiánya, a stressz okozza a legfőbb egészségügyi problémát.

A felnőtt emberek nagy többsége nem ismeri a méregtelenítés fontosságát. Amikor szervezetünkben lerakódnak a salakanyagok, észrevehetően fáradékonyabbak, nehezebbek leszünk, vérnyomásunk sem a régi már, esetleg a fájdalmak is egyre sűrűbben fordulnak meg testünkben.

A Pulzáló Mágnesterápia használata egy nagyon egyszerű, fájdalommentes és kényelmes alkalmazás a méregtelenítésre, fájdalomcsökkentésre, gyulladáscsökkentésre. Csontritkulás esetében is javulás érhető el, nem beszélve az általános közérzet javító hatását. Egy-két fontos előírást vagy inkább jó tanácsot betartva, 30-60 napon belül fájdalmaink csökkenhetnek, méreganyagok kiürülhetnek. Könnyebb lesz a mozgás, így nagyobb kedvvel állhatunk neki bármilyen munkához.

A legfontosabb, amikor a Pulzáló Mágnesterápiás készüléket használunk, hogy a kezelés megkezdése előtt, és a használat után is igyunk egy-egy pohár tiszta vizet. Rendszeres használat mellett a folyadékszükséglet megemelkedik, amit pótolnunk is kell. Ezzel a megnövekedett folyadék bevitellel szinte tisztára moshatjuk a testünket, a salakanyagok így könnyebben távozhatnak a szervezetünkből. 7-14 napos rendszeres, napi használat mellett a méreganyagok kiürülése úgy mutatkozhat meg, hogy a vizelet és széklet színe, szaga erőteljesebb szagú. A salakanyagok ilyen módon távoznak szervezetünkből. Próbáljunk meg ebben az időszakban gyógyteákat, méregtelenítő teát fogyasztani a kezelés mellett. Amennyiben lehetőségünk van rá a megfelelő vitaminpótlásra is figyeljünk.

Termékeink között megtalálható a Q10 AKTÍV vitamin komplex, amely együttes alkalmazása a pulzáló matraccal együtt még eredményesebb hatás érhető el. Gyorsabb, rövidebb idő alatt még hatékonyabb a méregtelenítés. Mind emellett a szervezet vérellátása is javul, ami nagyon fontos egy vérnyomás beállításánál. Véredényeink tisztulnak, könnyebben áramlik a vér. Így testünk motorja, a szív munkája is könnyebb lesz. Nem kell a szívnek kétszer annyit pumpálni, hogy a legmesszebb lévő testrészeinkbe is eljuttassa a vért. Vérereink tiszták, így fennakadás nélkül áramlik a vér, vérnyomásunk ekkor az optimális szintet éri el.

A napi rendszeres mozgás nagyon fontos egy ember életében. Sajnos még akkor is, amikor túl fáradtak vagyunk, vagy túlságosan fájdalmas a mozgás. A Pulzáló Mágnesterápia alkalmazása rugalmasan tartja az izmokat. Nem engedi ellustulni azokat, napi rendszeres használattal ugyanazt az eredményt érhetjük el, mintha egy fél órát sétáltunk volna.

Csontritkulásra is használhatjuk több oknál fogva. A csontritkulásra is nagyon jó hatással van a rendszeres testmozgás, legyen az csak egy fél órás séta. Ezt a sétát kiválthatjuk napi húsz perces kezeléssel a pulzáló matraccal. Az izmokat erősíti, csontokat erősíti és segíti a vitaminok és ásványi anyagok beépülését a csontjainkba.

Ügyelni kell a helyes táplálkozásra, olyan ételeket fogyasszunk, amelyek vitamin-nyomelem tartalma létfontosságú csontjaink számára. Vitaminpótlás ebben az esetben is eredményesebb hatás érhető el. Termékeink között megtalálható a CHONDROSAMIN, amely egy olyan vitamin-ásványi anyag tartalmú készítmény, ami létfontosságú csontjaink számára.

Sportolók is sok esetben használják a pulzáló mágnesterápiás kezelést. Versenyre való felkészülésnél, fájdalomcsillapításnál, gyulladáscsökkentésnél, vitaminok felszívódására, izomlazításra.

A stressz a legveszélyesebb méreganyag a mai ember számára. Láthatatlan és annyi van belőle, amennyit csak akarunk. Ameddig csak lehet, beszedjük, nem tudjuk mennyi az ártalmas, mennyitől lehet bajunk, nincs hozzá kezelési útmutató.

A Pulzáló Mágnesterápia használatával az idegeink megnyugszanak. Egy húsz perces használat során, nagyon sok esetben a személy, aki használja, elalszik. Közvetlenül elalvás előtt ne használjuk, mert megzavarhatja az alvási szokásainkat, ha elszunyókálunk egy 20 percre az esti alvás előtt. Lefekvés előtt 3-4 órával alkalmazzuk, így nem okoz gondot egy 20 perces pihenés.

Rendszeres használat mellett erősíti az idegrendszerünket. Nyugtató hatással bír, de emellett energetizál is, ezért mindenkinek a saját rendszerét ki kell alakítania. Reggel ébredés után közvetlenül használhatjuk a matracot, vagy ebéd után szintén. Ekkor nem baj, ha elalszunk a kezelés közben, így nagyobb lendülettel és energiával feltöltődve állhatunk neki a délutáni munkánkhoz.

A Pulzáló Mágnesterápia rendszeres használata mellett egy egészségesebb, könnyebb életet élhetünk.

A testi gyógyulás mellett figyeljünk a lelki egészségünkre is!