HATÁSAMÓD

Mágneses mező hatásaA mágneses mezővel történő kezelés által az anyagcsere élénkülhet és a vérellátás javulhat, a sejtek több oxigént kaphatnak, a test számára terhes méreganyagok kiválasztódhatnak. Éppen ezért nagyon fontos megjegyezni, hogy a készülék alkalmazásakor, tiszta jó minőségű víz fogyasztása javasolt, ezzel is elősegítve a salakanyok kiürülését a szervezetből.

Egyben a szövetekben is mérhető az oxigén részleges nyomásának emelkedése. Klinikai vizsgálatok a sejtek jobb oxigénfelhasználását és az immunrendszer stimulálását igazolták. Ezáltal magyarázható, a mágneses mezővel történt kezeléseknél megfigyelt, gyulladáscsökkentő hatás. A kezelt páciáns szemszögéből, a módszer kellemesen lazító és már kevés kezelés után jó, általános közérzetet eredményez. Különösen idős emberek, akiknél már sok mindennel próbálkoztak, kellemesen meglepődtek a fájdalmak figyelemreméltó csökkenésén.

A mágneses mezővel történő kezelés, növelheti a vér oxigéntartalmát. Kalcium ionok szabadulnak fel és nyitják a sejtfalat, így az oxigén és a tápanyagok a sejtbe bejuthatnak. A mérgek és a salakanyagok kiválasztódhatnak, az öngyógyító folyamatok beindulhatnak.

Alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mezők segítségével, az emberi test minden mellékhatás nélkül befolyásolható, így a teljes test mélyszöveti masszázsa megvalósítható. Továbbá, a pulzáló mágneses mezők tágíthatják a hajszálereket, az anyagcserét és vérkeringést élénkíthetik, fokozhatják a nyirokmasszázst és növelhetik a szövetek oxigénellátását. Ezen kívül az immunrendszer erősödése, az egész test vitalizációja és regenerációja figyelhető meg. A kezelés fájdalommentes és problémamentes.

dr Deaák Sándor

A PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIÁS készüléket, sikerrel alkalmazták magyar orvosok, természetgyógyászok. Termokamerával készített felvételekkel bizonyították, hogy a mágneses erőtér javíthatja a hajszálerekben a mikrokeringést, ezáltal javulhat a szervezet oxigénellátása.

A pulzáló mágnesmező kezelés a szervezetet támogathatja és új erőket hozhat létre !

A kezelések jó eredményeket ígérhetnek önálló, valamint kiegészítő kezelésként, sok krónikus betegség /mint pl. stroke, migrén, homlok és arcüreg-problémák, alvászavarok, teniszkönyök, reuma, hátfájdalmak, porckorongsérv, csontritkulás, isiász, izomfájdalmak, keringési rendellenességek, allergia, ízületi és porcrendellenességek, cukorbetegség gyomorpanaszok, vérnyomásproblémák, idegrendszeri panaszok stb/ esetén, teljesen mellékhatásoktól mentesen!

A pulzáló mágneses mezőt létrehozó készülék tartós alkalmazása biztosíthatja a fontos biomágneses energiákat és hatásos lehet több mint 60 betegség kezelésében, valamint a fájdalmak csökkentésében.

dr. Deák Sándor ajánlásával

A mágnesesmezö müködése miatt a készüléket tilos használniuk azoknak akik szívritmusszabályzóval, inzulinpumpával, vagy bármilyen beültetett elektromos berendezéssel rendelkeznek, epilepszia, skizofrénia, akut vérzések és láz esetén! Menstruáció alatt a kezelést szüneteltetni kell, utána folytatható! A fenti problémák esetén a készülék helyett, válasszák a bal oldali menüben az Infraterápiát!